Overzicht van informatie, advies, hulp en ondersteuning ten tijde van de corona crisis.

Inmiddels is er een hoop aanbod aan informatie en ondersteuning voor zowel vrijwilligers als leerders om online en op afstand contact te houden en te blijven oefenen. Op deze pagina vind je het aanbod van Leef en leer! en een overzicht van wat daarnaast beschikbaar is voor en door het netwerk: 

Gebundeld overzicht

Gebundeld overzicht van informatie vanuit het Leef en leer! netwerk. Hier vind je onder andere programma’s en tips om op afstand te werken en informatie en communicatie over corona (ook voor anderstaligen en laaggeletterden).

Ondersteuning bij taalcoaching op afstand

Ondersteuning bij online taalcoaching op afstand door middel van webinars, zoomsessies en telefonische coaching met onze taaladviseurs Coos en Barbara voor taalcoaches en vrijwilligerscoördinatoren.

Aanbevolen materiaal

Een speciale selectie met aanbevolen materiaal in onze leermiddelenwijzer waarmee online en op afstand gewerkt en geoefend kan worden.

Online oefenen

Ook vanuit huis valt er genoeg te leren en te oefenen. Kijk voor het aanbod online oefenen met taal, rekenen, computer en inburgeren op de website van de OBA.

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner