Hier zijn de volgende activiteiten:

Begeleid oefenen op de computer

Iedere dinsdag van 10:00 – 12:00 uur.

Tijdens het begeleid oefenen kunnen cursisten en oud-cursisten van Stichting Aan de Knoppen de lessen die ze gevolgd hebben herhalen en zelfstandig met de computer oefenen. Hierbij is beperkte begeleiding aanwezig die de cursisten assisteert, wanneer het bijvoorbeeld niet lukt om zelfstandig de computer aan te zetten of als ze niet kunnen inloggen. Ook kunnen cursisten die op hetzelfde lesniveau zitten elkaar helpen.

Vooraf aanmelden is verplicht, per telefoon of via de mail.

Informatie en aanmelden

Aanmelden via: info@aandeknoppen.nl of 06 12 84 82 37

Niveau: Iedereen

Stichting aan de knoppen

http://multiculturele-ouderenzorg.nl/Naar de website
06 12 84 82 37

Computerles voor beginners

Iedere donderdag vanaf 12 januari tot en met 23 februari, van 10:00 – 11:30 uur.

** Voor bewoners Koornhorst**

De lessen van Stichting Aan de Knoppen zijn gericht op het ontwikkelen van basisvaardigheden op de computer.  Deze lessen zijn bestemd voor bewoners van Amsterdam Zuidoost.

Deze cursus duurt 7 weken.

Bij onze cursussen maken we gebruik van digitaal lesmateriaal. Dit materiaal is geschikt voor mensen met beperkte lees en schrijfvaardigheden. Onder andere maken we gebruik van oefenen.nl.

Daarnaast besteden we in onze lessen aandacht aan het ontwikkelen van sociale contacten en zelfredzaamheid. De lessen worden zo ingericht, dat cursisten met elkaar in gesprek raken. In het lesmateriaal laten we cursisten kennis maken met websites uit de eigen sociale omgeving en/of hun interesses en het invullen van formulieren, zoals woningnet, sociale netwerksites en vacaturesites.

De cursussen worden gegeven door docenten, die ervaring hebben in het lesgeven aan mensen voor wie leren niet gemakkelijk is.

Kosten: €10. Stadpashouders met groene stip €5 per lesperiode.

Niveau: Beginner

Stichting Aan de Knoppen

http://multiculturele-ouderenzorg.nl/Naar de website
06-12848237

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner