Hart van Osdorp

Nierkerkestraat 33
1069 HZ Amsterdam
Alya van den Pol 0631243063
Routebeschrijving

Hier zijn de volgende activiteiten:

Taalcafé

woe ochtend

Hart van Osdorp komt geregeld in contact met mensen die niet of nauwelijks Nederlands spreken. Daarom is Hart van Osdorp gestart met het geven van taallessen.
In een land als Nederland is het lastig leven en wonen als je de taal niet spreekt. Immers: alles begint met taal. Zeker in een samenleving als de onze waarin alleen al op schrift zoveel wordt gecommuniceerd. Hart van Osdorp wil graag mensen helpen. Daarom bieden wij als extra ondersteuning taallessen, naast de inburgeringscursussen en taallessen van allerlei taalaanbieders. Immers, hoe meer je oefent, hoe sneller je Nederlands leert!

In het taalcafé kun je oefenen. Vooraf aanmelden via mail of telefoon:

06-15402594 info@hartvanosdorp.nl

Niveau: Iedereen

Hart van Osdorp

Naar de website
06-15402594 info@hartvanosdorp.nl

Taal en conversatielessen

Maandagochtend van 10.00-13.00 uur, Donderdagochtend van 09.00-12.00 uur.

Hart van Osdorp komt geregeld in contact met mensen die niet of nauwlijks Nederlands spreken. Daarom is Hart van Osdorp gestart met het geven van taallessen. 

In een land als Nederland is het lastig leven en wonen als je de taal niet spreekt. Immers: alles begint met taal. Zeker in een samenleving als de onze waarin alleen al op schrift zoveel wordt gecommuniceerd. Hart van Osdorp wil graag mensen helpen. Daarom bieden wij als extra ondersteuning taallessen, naast de inburgeringscursussen en taallessen van allerlei taalaanbieders.

Inschrijven en kennismaken do ochtend om 11.30 uur

Niveau: Iedereen

Hart van Osdorp

Naar de website
06 31243062

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner