De OBA zoekt kletsmajoors

Wil jij een andere Amsterdammer helpen om Nederlands te leren? Word taalcoach! Het is leuk om te doen, kost je maar een uurtje per week en je helpt een ander enorm! Wil je ontdekken of dit iets voor jou is? Kom naar de vrijblijvende speeddate-avond voor nieuwe taalkoppels in de OBA. Is er een klik? Dan hebben we een match! Zo niet, dan even goede vrienden.

Speeddaten
De OBA organiseert in samenwerking met TopTaal en VCA speeddate-avonden voor nieuwe taalkoppels in OBA Osdorp. Deze avond vertelt een ervaren taalcoach over wat het inhoudt om taalcoach te zijn, welke ondersteuning je krijgt en kun je vragen stellen. Dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.
Daarna volgt een kennismakingsronde met taalmaatjes die de Nederlandse taal willen leren.  Is er een klik? Dan hebben we een match!

Match
Is er een match met een taalmaatje? Dan verwijzen we je door naar de vrijwilligersorganisatie waar je taalmaatje aangesloten is en bieden we je een gratis training aan via Leef en leer!, zodat jullie snel en goed aan de slag kunnen.

Taalcoach

Als taalcoach spreek je één keer per week af met je taalmaatje dat Nederlands aan het leren is. Thuis of tijdens een uitstapje praten jullie over alledaagse dingen, het leven in Nederland, de gebruiken in het land van herkomst. Zo leert je taalmaatje beter Nederlands spreken en de Nederlandse samenleving kennen.

Waar en wanneer?


Word je al warm? Lees dan snel verder en meld je aan voor de speeddates!

Delen via

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner