FlexBieb X OBA

Op maandag 6 mei tekenden FlexBieb IJburg en OBA een samenwerkingsovereenkomst. Deze twee organisaties zetten zich voortaan samen in voor meer gemeenschapszin en persoonlijke ontwikkeling op IJburg en Zeeburgereiland.

In de visual die Sketching Maniac maakte zie je wat er die avond allemaal de revue passeerde.

Samenwerking FlexBieb X OBA

Goed nieuws voor alle volwassenen op IJburg die zich graag blijven ontwikkelen. Vanaf deze maand is de samenwerking tussen FlexBieb en OBA een feit! Deze twee organisaties zetten zich vanaf nu met elkaar in voor meer gemeenschapszin en persoonlijke ontwikkeling op IJburg en Zeeburgereiland.

Dit doen ze door het aanbod voor volwassenen te verbreden en verdiepen. Zo wordt de collectie boeken in de FlexBieb aangevuld met OBA-collectie en het aanbod culture en educatieve activiteiten uitgebreid. Door deze mooie samenwerking kunnen inwoners van IJburg en Zeeburgereiland nog meer samen leren en lezen. 

De uitbouw van samenwerkingen in en met de buurten van Amsterdam is een belangrijke ontwikkeling voor de OBA. Directeur Martin Berendse: “We willen bijdragen aan een inclusieve, betrokken stad, waar iedereen gelijke kansen heeft en volledig deel kan nemen aan het maatschappelijke leven. We doen dat inmiddels samen met educatieve, maatschappelijke en culturele organisaties. De samenwerking met FlexBieb is hier een mooi voorbeeld van.”

Joris Vermeulen, initiatiefnemer van de FlexBieb: “Sinds de komst van de OBA naar IJburg, zo’n vijf jaar geleden, hebben we af en toe op projectbasis samengewerkt. Dat die samenwerking nu vaste vormen aanneemt sluit naadloos aan op ons motto ‘Ont-moeten, delen, versterken’.” Bekijk alle foto's van deze mooie avond hier.

Delen via

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner