Volgeboekt! Erik Scherder op 27 februari

Foto: Daan Brand

Kom ook naar deze interessante gratis bijeenkomst van Vrijwilligers Centrale Amsterdam en Leef en Leer!

Op maandag 27 februari organiseren Vrijwilligers Centrale Amsterdam en Leef & Leer! een bijzondere bijeenkomst. Een bijeenkomst met de titel ‘Nieuwe verbindingen’, speciaal voor bestaande én aanstaande vrijwilligers van de stad, en alle mensen van de organisaties waarvoor zij zich inzetten. We willen laten zien hoe belangrijk het is om je in te zetten en actief te zijn (of blijven).

Bijzondere spreker op deze bijeenkomst is professor Erik Scherder, de bekende Nederlandse hoogleraar neuropsychologie, verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vanuit zijn expertise vertelt hij meer over het belang van ‘Nieuwe Verbindingen’ op de korte- en op de lange termijn. Wat heeft vrijwilligerswerk te maken met nieuwe verbindingen in je brein en wat gebeurt er in je brein als je ‘nieuwe verbindingen’ maakt?

Dit wordt een mooie bijeenkomst waarbij twee grote stedelijke organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk de krachten bundelen. De middag wordt dan ook geopend door Henriette van der Meij (directeur Vrijwilligers Centrale Amsterdam) en Martin Berendse (directeur OBA). Na afloop kun je als bezoeker tijdens de borrel ook kennis maken met één of meer organisaties waarvoor je je kunt gaan inzetten als vrijwilliger, voor zover je dat niet al niet doet natuurlijk. Neem daarom gerust ook iemand mee die twijfelt over vrijwilligerswerk (let op: die moet zich wel apart aanmelden). Wij zijn er om alle vragen daarover te beantwoorden.

Mis het niet, en deel ook jouw visie op ‘Nieuwe verbindingen’ en de stad. 

Locatie: OBA Theater in OBA Oosterdok
Datum en tijd: 
maandag 27 februari, van 15.30 tot 18.00 uur.

Meld je aan

Delen via

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner