Buurtwerkkamer Multibron

Albert Camuslaan 103a
1102WG Amsterdam
020 – 354 23 69
Routebeschrijving
https://www.buurtwerkkamer.nl/buurtwerkkamers/multibron-is-een-van-de-buurtwerkkamers-in-amsterdam-zuidoost/ Naar de website

Hier zijn de volgende activiteiten:

Conversatielessen

Vrijdag 9:30 tot 11:00 uur

Voor mensen uit de wijk die moeite hebben met de Nederlandse taal. In een ongedwongen sfeer praten en lezen zij met een groepje buurtbewoners die niet Nederlandstalig zijn. Ken je iemand die misschien wel wat oefening kan gebruiken? Stuur hen vooral naar ons door.

Henk  staat elke vrijdag voor u klaar met koffie en thee.

Niveau: Iedereen

Vrije inloop Vr

Henk

020 354 2369

Computerles voor beginners

Iedere donderdag vanaf 12 januari tot en met 23 februari, van 13:30 – 15:00 uur.

** Voor bewoners Venserpolder**

De lessen van Stichting Aan de Knoppen zijn gericht op het ontwikkelen van basisvaardigheden op de computer.  Deze lessen zijn bestemd voor bewoners van Amsterdam Zuidoost.

Deze cursus duurt 7 weken.

Bij onze cursussen maken we gebruik van digitaal lesmateriaal. Dit materiaal is geschikt voor mensen met beperkte lees en schrijfvaardigheden. Onder andere maken we gebruik van oefenen.nl.

Daarnaast besteden we in onze lessen aandacht aan het ontwikkelen van sociale contacten en zelfredzaamheid. De lessen worden zo ingericht, dat cursisten met elkaar in gesprek raken. In het lesmateriaal laten we cursisten kennis maken met websites uit de eigen sociale omgeving en/of hun interesses en het invullen van formulieren, zoals woningnet, sociale netwerksites en vacaturesites.

Kosten: €10. Stadpashouders met groene stip €5 per lesperiode.

Niveau: Iedereen

Kosten: Kosten: €10. Stadpashouders met groene stip €5 per lesperiode.

Niveau: Iedereen

Stichting Aan de Knoppen

https://www.buurtwerkkamer.nl/buurtwerkkamers/multibron-is-een-van-de-buurtwerkkamers-in-amsterdam-zuidoost/Naar de website
06-12848237

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner