Hier zijn de volgende activiteiten:

Gouden Mannen in de Buurt

in overleg

In het vervolgprogramma van Gouden Mannen gaan we met elkaar de voorzieningen in de buurt verkennen. Welke activiteiten zijn er allemaal? We gaan op bezoek bij ontmoetingsplekken in de buurt en ontdekken wat interessant is om mee door te gaan. Kunnen we met de Gouden Mannen ook zelf wat organiseren? NB Dit is onderdeel van het programma Gouden Mannen West.

Kantara-Brug

http://www.kantara-brug.nlNaar de website
06-41753476

Sociale vaardigheden

woensdag middag 13:00 - 16:00 uur

In dit programma is het doel het maken van uitstapjes met behulp van de stadspas. Alles doen we zelf en als we het niet begrijpen is er instructie, hulp en uitleg beschikbaar. Vanaf het idee, de keuze maken, met de laptop de juiste website vinden, het openbaar vervoer uitzoeken, datum en tijd afspreken en dan: samen met deze Gouden Mannen erop uit! Dit programma is onderdeel van het programma Gouden Mannen West.

Kantara-Brug

http://www.kantara-brug.nlNaar de website
06-41753476

Conversatieles

woensdagmiddag 13:00 - 16:00

Hoe maak je een afspraak met het ziekenhuis? Wat staat er op de winkeldeur van de apotheek? Hoe lees je de bijsluiter van medicijnen? Welke voorzieningen zijn er in de wijk? Hoe begrijp ik een brief van de gemeente? Dit en nog veel meer onderwerpen bespreken we in de wekelijkse conversatieles, gekoppeld aan de taalvaardigheidsles. Deze conversatieles is onderdeel van het programma van Gouden Mannen West.

Kantara-Brug

http://www.kantara-brug.nlNaar de website
06-41753476

Taalvaardigheid

woensdag 13:00 - 16:00 uur

Je eigen taalniveau eerst bepalen en dan stap voor stap verbeteren: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Met hulp van goede docenten en vrijwilligers is er individuele begeleiding beschikbaar. Taalvaardigheid is een onderdeel van het programma Gouden Mannen West.

Kantara-Brug

http://www.kantara-brug.nlNaar de website
06-41753476

Webdesign: Creative Data | Vormgeving: Dsyner