Ontmoetingsplek Da Costa

Kinkerstraat 42
1053 DX Amsterdam
020) 616 69 31
Routebeschrijving
http://www.philadelphia.nl/onze-locaties-main?p_p_id=LocationSearch_WAR_LocationSearchportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_LocationSearch_WAR_LocationSearchportlet_locationArticleId=47580&_LocationSea Naar de website

Hier zijn de volgende activiteiten:

Cursus- en activiteitenaanbod

Voor tijden: loop binnen bij Da Costa!

Ontmoetingsplek Da Costa aan de Kinkerstraat is een ontmoetingsplek en activiteitencentrum voor mensen uit de buurt én voor cliënten van Philadelphia. Bij Da Costa ontmoet je op een ontspannen manier andere mensen.

Da Costa organiseert veel leuke en leerzame activiteiten. Denk aan dansworkshops, schilderen, knutselen, fitness en computerles. Er zijn verschillende cursussen en in weekenden worden vaak activiteiten georganiseerd zoals disco of talentenshows.

Bij Da Costa kan je gewoon een praatje maken, even koffie drinken of de krant lezen.  Eens per week is er een buurtmaaltijd waarvoor we samen koken en gezellig mee-eten met buurtbewoners.

Philadelphia Zorg

http://www.philadelphia.nl/onze-locaties-main?p_p_id=LocationSearch_WAR_LocationSearchportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_LocationSearch_WAR_LocationSearchportlet_locationArticleId=47580&_LocationSeaNaar de website
020) 616 69 31

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner