Leef en leer! in Coronatijd. Bekijk hier alle relevante informatie

Met je taalmaatje naar het museum!

Samen met je taalmaatje naar het museum!

Speciaal voor taalkoppels in de stadsdelen Noord, Nieuw-West & West en Zuidoost organiseert Leef een leer! een culturele activiteit. Samen met jouw taalmaatje bezoek je een expositie in jouw stadsdeel.

Onder leiding van NT2 docent Barbara word je door de expositie rondgeleid. Je gaat met elkaar en met andere taalkoppels het gesprek aan over de objecten die je tegenkomt door middel van de methode Visual Thinking Strategies. Dit is een leuke en laagdrempelige manier om over kunst te praten en het is geschikt voor alle niveaus.

Ook is er tijd voor een kop koffie of thee in het restaurant. Meedoen is gratis!

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en voldoende afstand gehouden. Er kunnen extra maatregelen van toepassing zijn in het museum zoals het verplicht dragen van een mondkapje.

Doen jullie mee? Zie hieronder voor meer informatie per stadsdeel.

Oost – Woensdag 25 november van 14.00 – 17.00 uur

We bezoeken het Tropenmuseum waar verschillende tentoonstellingen te bekijken zijn over wereldculturen. Er is ruimte voor maximaal vijf taalkoppels.

Nieuw-West en West – Woensdag 2 december van 14.00 – 17.00 uur

We bezoeken het van Gogh Museum op het Museumplein. Hier wordt je via zijn kunstwerken door het leven van Vincent van Gogh geleid. Er is ruimte voor maximaal zes taalkoppels.

Zuidoost – Woensdag 9 december van 14.00 – 17.00 uur

We bezoeken Centrum Beeldende Kunst, hier zijn verschillende kunstwerken en objecten te bewonderen. Er is ruimte voor maximaal vijf taalkoppels.

Meld je hieronder aan als je mee wilt doen

Inschrijfformulier

Stadsdeel:


Persoon 1

Ik ben:

In bezit van:


Persoon 2

Ik ben:

In bezit van:


Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner