Fotowedstrijd "IS DIT EENZAAMHEID?"

Door de coronacrisis hebben veel bewoners van Amsterdam Nieuw-West ervaren hoe het is om geïsoleerd of eenzaam te zijn. De KennisAlliantie Eenzaamheid nodigt jou uit jouw ervaring met isolatie en eenzaamheid in beeld te brengen met de fotowedstrijd "Is dit eenzaamheid?" Doe je mee?

Gezinnen, alleenstaanden, studenten en senioren; corona heeft iedereen aangeraakt en heeft iedereen min of meer ervaringsdeskundig gemaakt. Doe je mee met de fotowedstrijd en breng je jouw ervaring met isolatie en eenzaamheid in beeld?

MEEDOEN!

De hele zomer kun je meedoen aan deze wedstrijd door je foto over eenzaamheid te delen via Instagram met hashtag #isditeenzaamheid. Of door hem te mailen naar hello@buurtcampusnieuwwest.nl.

VOOR WIE?

Iedereen kan deelnemen; amateur of professionele fotograaf, foto’s gemaakt met een smartphone of een professionele camera en alles daar tussenin. Foto’s kunnen worden ingezonden tot 28 september 2020.

HULP BIJ INZENDEN

Heb je hulp nodig bij het inzenden van jouw foto? Dan kun je bijvoorbeeld langskomen bij:

TENTOONSTELLING

Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid, van 1 t/m 8 oktober 2020, kiest een jury vijf foto’s uit die het verhaal achter eenzaamheid het meest sprekend in beeld brengen. De winnaars worden 2 oktober bekend gemaakt.

De winnende foto’s worden onderdeel van een tentoonstelling die gaat rondreizen langs verschillende plekken in Amsterdam Nieuw-West. Denk hierbij aan bibliotheken en Huizen van de Wijk.

VRAGEN?

Heb je een vraag over de fotowedstrijd? Neem contact op met Barbara Bijlstra via b.bijlstra@hva.nl (niet voor inzendingen).

PARTNERS KENNISALLIANTIE EENZAAMHEID

Combiwel, de Hippe Heks, Hogeschool van Amsterdam, Magneet, OBA, VoorUit en VU.
Delen via

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner