Meer uit je taalbijeenkomsten halen met Barbara en Coos

Werk je met een groep of juist 1-op-1? De kans is groot dat je bijeenkomsten soepel verlopen en dat je het idee hebt dat je goede taalondersteuning biedt. Het kan ook zijn dat je hier en daar nog wat inspiratie of advies kunt gebruiken. Laat je in dat geval inspireren door elkaar en door onze ervaren docenten NT2 Taaladviseurs Barbara en Coos.

Barbara en Coos helpen je om meer structuur aan te brengen, feedback te geven en verwerken, doelen te stellen en voortgang te meten.

Ook kun je bij hen terecht voor vragen over didactiek, zoals "hoe laat ik iedereen evenveel aan het woord?" of hoe je om kunt gaan met niveauverschillen.

Maak gebruik van dit mooie aanbod! De trainingen (bekijk het aanbod hier) geven ze aan groepen van ten minste 8 vrijwilligers en ze bieden een programma op maat. Daarnaast kun je hen ook inzetten voor 1-op-1 ondersteuning. Daarbij kijken ze samen naar manieren om jouw bijeenkomsten nóg interessanter, beter en inspirerender te maken.

Direct meer weten? Je kunt Barbara en Coos bereiken via barbara@leefenleer.nl of coos@leefenleer.nl. Ook kun je eerst nog even verder lezen over wie zij zijn.

Delen via

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner