Netwerkbijeenkomst digitale aanbieders Amsterdam

Tijdens de Leef en leer!-conferentie afgelopen juni werd duidelijk dat er behoefte is aan een stedelijk platform voor digitale aanbieders in Amsterdam.

Reden te meer voor Eigenwijks om een bijeenkomst voor de digitale aanbieders in het Leef en leer!-netwerk te organiseren. En zo geschiedde op woensdag 28 oktober jl. bij de Honingraat.

De opkomst was goed met vertegenwoordiging vanuit alle delen van de stad. Zo waren onder meer Akros, Eva en Adam, Kantara, Open Leer Centrum, Stichting aan de Knoppen, Cybersoek, Computerbrain, Combiwel Noord en Post Oost van de partij.

Tijdens deze eerste bijeenkomst lag de nadruk op kennismaken en contact leggen met andere aanbieders in de stad en het uitwisselen van ervaringen. Dat gebeurde in de vorm van 1-op-1 speeddaten.

Dit leverde een aantal interessante bevindingen op. In een notendop is er behoefte aan meer samenwerking, verbinding en doorverwijzing. Ook kwamen goede ideeën voor aanvullende leermiddelen naar voren. Plannen en ideeën waar onder meer Leef en leer! verder mee aan de slag gaat.

Deze bijeenkomst was de eerste in een reeks van 6 inspirerende bijeenkomsten per jaar. Iedere keer door een andere Leef en leer!-partner georganiseerd, met een wisselend thema en op een andere locatie.

Wil je de volgende keer ook aansluiten? Je bent natuurlijk van harte welkom! Stuur een mailtje naar info@leefenleer.nl en we zorgen dat je op mailinglijst komt. Like Leef en leer! sowieso ook op Facebook, dan blijf je op de hoogte van alle inspirerende events uit het netwerk!

 

 

Delen via

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner