Nieuwe digitaaladviseur: Boris Wagenaar

We hebben een nieuwe digitaaladviseur. Voor velen is hij geen onbekende, want hij gaat al wat langer mee in het netwerk. Boris Wagenaar gaat zich in de aankomende tijd storten op alles wat te maken heeft met digitale inclusie. In dit artikel stelt hij zichzelf voor.

Ik ben Boris Wagenaar, digitaaladviseur bij Leef en Leer. Van jongs af aan ben ik een grote computernerd, en begon ik mijn carrière al vroeg door mijn ouders digitale vaardigheden bij te leren. “Boris hoe verbind ik met de WiFi”. Je begrijpt het wel. In 2021 begon ik het spreekuur Eerste Hulp Bij Online te bemannen, en sinds zomer 2022 dus digitaaladviseur.

Sinds de COVID-19 crisis is digitale inclusie in de spotlight gekomen – en terecht ook. Alles is tegenwoordig online, maar dit is niet voor iedereen even makkelijk of mogelijk. Dat moet natuurlijk anders, en daar spelen vrijwilligers een grote rol in. Als IT’er en ervaren docent digitale vaardigheden ben ik er om hen te helpen anderen beter te kunnen begeleiden in hun proces om digitaal vaardig te worden.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en waar mogelijk te helpen!

Mail Boris

Delen via

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner