Leef en leer! in Coronatijd. Bekijk hier alle relevante informatie
Voor vrijwilligers

Voor vrijwilligers

Help als vrijwilliger andere Amsterdammers met het leren van taal, rekenen of omgaan met de computer. Wij wijzen je de weg naar vrijwilligersorganisaties die je kunnen koppelen aan een leerder en die je ondersteunen bij het werk.

Meld je eerst aan bij een organisatie en schrijf je daarna snel in voor een gratis training!

---

Nieuw voor vrijwilligers!!!                                        

Digitaal Spreekuur voor (taal-) vrijwilligers
Elke week van 10:00 tot 12:00 | OBA Oosterdok
Kosten: gratis | aanmelden verplicht

Ben je (taal-)vrijwilliger? Heb jij vragen over de digitale mogelijkheden om contact te onderhouden met je maatje of je collega’s? Meld je dan aan voor het Digitale Spreekuur in OBA Oosterdok.

Cybersoek houdt wekelijks Digitaal Spreekuur in OBA Oosterdok. Het spreekuur is speciaal voor (taal-)vrijwilligers die het fijn vinden om hun digitale of computervragen 1-op-1 te stellen of met spoed op zoek zijn naar een oplossing voor een specifiek digitaal probleem. Ontdek met een professional van Cybersoek hoe je bijvoorbeeld WhatsApp of Zoom kan gebruiken om in contact te blijven met je maatje of collega’s.

Je bent welkom op het spreekuur voor 1 op 1 hulp op 1,5 meter afstand in de OBA Oosterdokskade, vijfde etage.

Wil je langskomen? Meld je dan vooraf aan! Stuur een mail naar info@leefenleer.nl. Of bel 0621240105. Vermeld in je mail je naam, telefoonnummer en waar je mee geholpen wilt worden.

LET OP: van 19 juli tot 23 augustus is er een zomerstop en zullen er geen Digitale Speekuren georganiseerd worden. Eind augustus gaan we weer verder. 

Voordat je de OBA bezoekt, doe de gezondheidscheck.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl

Webdesign: Maatwwwerk | Vormgeving: Dsyner