Leef en leer! in Coronatijd. Bekijk hier alle relevante informatie

Feestelijke opening van het Leef en leerpunt op OBA Bijlmerplein!

Op donderdag 6 september a.s. om 15.30 uur openen we op feestelijke wijze het eerste Leef en leerpunt op OBA Bijlmerplein. Kom je ook? 

Het Leef en leerpunt
Op het Leef en leerpunt kunnen bezoekers terecht met al hun vragen over het leren van Nederlands, computervaardigheden en rekenen & budget. Mensen kunnen er direct zelfstandig aan de slag met de computer of collectie, meedoen aan een activiteit, of worden doorverwezen naar aanbod in de buurt.

Het Leef en leerpunt wordt deels bemand door vrijwilligers. De activiteiten worden georganiseerd door de OBA en door organisaties uit de wijk. Een taalconsulent van de gemeente zorgt voor intakes en doorverwijzingen van taalbehoeftigen naar aanbod elders in de wijk/stad. Kortom het wordt de plek bij uitstek om aan de slag te gaan met je basisvaardigheden. Meer informatie over het Leef en leerpunt vind je hier.

Digi-taalmarkt
Op deze middag organiseert OBA Bijlmerplein in het kader van de Week van de Alfabetisering ook een Digi-taalmarkt. Deze vindt plaats van 13.00 - 16.00 uur. Je leest er hier meer over!

Je bent van harte welkom! Ook willen we je vriendelijk vragen om je deelnemers uit te nodigen.

Datum en tijd  
6 september 2018 van 15.30 – 16.30 uur

Locatie
OBA Bijlmerplein, Bijlmerplein 393  Amsterdam Zuidoost

Zien we je daar?

Delen via

Webdesign: Creative Data | Vormgeving: Dsyner